Hypnotherapeut Amsterdam

Welkom bij Hypnotherapeut Amsterdam. Hypnotherapeut Amsterdam helpt je om de onbewuste zaken die je blokkeren om je wensen en doelen te bereiken, op te helderen door middel van Hypnotherapie. Dat is gesprekstherapie met behulp van ontspanningstechnieken waardoor je makkelijker bij de emoties kan komen die je vasthoudt en opkropt. Blokkades. Zo kun je die emoties ruimte en lucht geven om naar buiten te komen en krijg je een gevoel van opluchting en bevrijding. Als je jezelf van deze emoties bevrijd en ze mogen bestaan in je leven, als je ze een plek kan geven, dan krijg je de kracht om nieuwe keuzes te maken en nieuwe stappen te nemen die je helpen naar de doelen die je wilt realiseren in je leven.

Welke resultaten kan ik verwachten van Hypnotherapeut Amsterdam

Bij Hypnotherapeut Amsterdam helpen we je om deze stappen te nemen. Omdat niemand je geleerd heeft dit in kleine stapjes te doen lijkt het heel moeilijk en zwaar. Maar als je in het proces zit zal je merken dat het vooral heel fijn is dat je er nu eindelijk doorheen gaat komen en  de blokkades voor eens en voor altijd achter je kunt laten. Deze investering in jezelf zal je voor de rest van je leven plezier geven en zo meer en meer van je leven kan genieten. Waar wij voor staan bij Hypnotherapeut Amsterdam is dat je leert dat het leven avontuurlijk en spannend is, en niet een lijdensweg die leeg, saai, futloos en pijnlijk is. Als je omgeving en het leven dat je leidt klopt met wie je bent is het heel makkelijk om gelukkig te zijn. Omdat dat wat je ziet en je ervaart, je plezier en energie geeft. Als dat wat je ervaart en ziet in je omgeving je niet blij maakt is het tijd voor verandering! Neem de moedige stap voor verandering in je leven en klik op deze link om nu een afspraak te maken met Hypnotherapeut Amsterdam.

Hoe zijn de sessies bij Hypnotherapeut Amsterdam opgebouwd.

We starten met een intakegesprek. In dit gesprek stellen we vast waar je nu bent en daar waar je naar toe wilt. In de daaropvolgende sessies lopen we de weg tussen deze twee punten. Alles wat je weerhoudt van wat je wenst komt naar boven en gaan we aan. Na iedere sessie evalueren we hoe het gaat. Zo loop je stap voor stap de weg van waar je bent, naar waar je wilt zijn.

Hypnotherapeut Amsterdam: Ook bekend van televisie

Begin 2016 kwam de regionale stadszender AT5 langs bij Hypnotherapeute Lisella Deligia en haar partner Mark Kooperberg. Voor het gehele interview zie hieronder:

Sessies bij Hypnotherapeut Amsterdam waar en wat kost het ?

De sessies vinden plaats op afspraak aan de Weesperzijde te Amsterdam. De kosten voor een sessie zijn 89 euro (inclusief BTW). Het is mogelijk om voor de behandelingen een vergoeding te krijgen via de aanvullende pakketten van uw zorgverzekeraar. Informeer voor meer informatie bij uw zorgverzekering of natuurgeneeskundige behandelingen in uw pakket vergoed worden. Bij de meeste verzekeringen is de gemiddelde vergoeding 40 euro. Ook is het mogelijk om een factuur op uw bedrijfsnaam te ontvangen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak: KLIK HIER